INSCHRIJVEN

Vul onderstaand formulier in. Per persoon is een formulier, tenzij je als koppel inschrijft, noteer je ook je danspartners naam erbij. Je gegevens blijven privé op de dansschool. Alle tarieven worden u toegestuurd.
Er zijn 2 cursussen (jive B1 en Slowfox B1 sept/okt die samen met de B2 reeks kunnen gevolgd worden, door het te verzetten lessen van maart/april) alsook de cursus samba B2 zal kunnen genomen worden vanaf september op donderdagavond 20.30-21.30u voor de eerste 3 lessen met 1 herhalingsles zodat jullie niet zolang moeten wachten. Mocht dit geen oplossing bieden mag je steeds je gemiste lessen in 2020 door het Coronavirus hernemen in 2021.

Inschrijvingen voor september 2020 t.e.m. juni 2021 op formulier hieronder:

Inschrijvingsvoorwaarden

 • Deze lessen worden gegeven te Adegem, in het Canadamuseum (ter hoogte van Staalijzer, staat aangeduid met pijlen Canadamuseum)
 • Betalen doe je per cursus en staat op jouw naam, mocht je een les missen wordt deze niet terugbetaald, maar de lessen kunnen wel hierbij ingehaald worden, alleen door de ingeschreven persoon en worden zonder meerprijs mits plaats nog van uren en na afspraak met de leraar.
 • indien je voor welke reden ook een cursus vroegtijdig beëindigt, annuleert of bij afwezigheid is er geen financiële vergoeding of terugbetaling.
 • vanaf er een voorschot of het volledige bedrag betaald wordt bent u ingeschreven.
 • Vele choreografieën en dansfiguren zijn de creatieve resultaten van de kennis van onze dansleraars, daarom zijn beeldopnames niet toegelaten zonder onze schriftelijke toestemming.
 • Wij vragen een lidkaart voor onze verzekering tegen ongevallen, verplicht aan elke danser die komt dansen op onze school.
 • 1 les volgen kan steeds mits betaling van de les in cash voordat de les begint.
 • Wij raden u ook aan het kledingsvoorschrift (makkelijke kledij) alsook dansschoenen (geen sportschoenen of schoenen met rubberen zolen) te respecteren op onze dansschool zodat u uw gewrichten niet belast.
 • Het is niet toegelaten eigen dranken of eetwaren in het gebouw mee te brengen. Verder geldt er een volledig rookverbod in het gebouw.
 • Cursussen hebben een beperkt aantal leden. We verlenen de voorrang volgens datum van betaling.
 • Met de intrede van de GDPR regels en wet op de privacy willen wij u melden dat er foto’s en of filmmateriaal van op onze lessen voor publicatiedoeleinden worden gebruikt, hetzij op onze facebookpagina, artikels in de krant, opendeuravonden of andere media, indien u niet wenst op een foto / filmpje wenst te staan, gelieve dit vooraf schriftelijk te melden alsook wordt dit vooraf medegedeeld op onze lessen en gelieve dan ook hier niet aan deel te nemen als u dat niet wenst op een foto of film te staan.

CONTACT

Alexandra Dance School – Vzw Adanceschool – Staalijzer – Adegem

Tel: +32 (0) 472/815.795 (donderdag tem zondag tussen 12-18u) of 050/710.666

Email: alexandravl@me.com

Openbaar vervoer: kom met de Belbus
Er is een belbuslijn nummer 81 met halte Canadees museum te Adegem, 3uur vooraf te boeken, en de lijn rijdt van Aalter station tot vlak aan het museum. Boeking en reservering op +32(0) 9 / 211.91.91

Kom je met de fiets?
Wij zijn gelegen op het knooppunt 24.
Er is ook een elektrisch oplaadpunt voorzien en fietsstalling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: