INSCHRIJVEN & CONTACT

Bij het inschrijvingsformulier ontvang je alle prijzen van onze danslessen per email terug. Hoe meer je danst hoe goedkoper je dansles is, noteer je danspartners naam erbij als je als koppel inschrijft.
Je gegevens blijven privé op onze dansschool.

Betaling ter plaatse in de dansschool is vooraf of op de eerste dansles:
Via overschrijven op BE 30 -737-3016668-11

Inschrijvingsvoorwaarden

 • Deze lessen worden gegeven te Adegem, in het Canadamuseum (ter hoogte van Heulendonk – Staalijzer, staat aangeduid met pijlen Canadamuseum)
 • Betalen doe je per cursus en staat op jouw naam, mocht je een les missen wordt deze niet terugbetaald, maar de lessen kunnen wel hierbij ingehaald worden, alleen door de ingeschreven persoon en worden zonder meerprijs mits plaats nog van uren en na afspraak met de leraar.
 • indien je voor welke reden ook een cursus vroegtijdig beëindigt, annuleert of bij afwezigheid is er geen financiële vergoeding of terugbetaling.
 • vanaf er een voorschot of het volledige bedrag betaald wordt bent u ingeschreven.
 • Vele choreografieën en dansfiguren zijn de creatieve resultaten van de kennis van onze dansleraars, daarom zijn beeldopnames niet toegelaten zonder onze schriftelijke toestemming.
 • In het cursusgeld omvat het lidgeld, de lessen, btw.
 • Wij vragen een lidkaart voor onze verzekering tegen ongevallen, verplicht aan elke danser die komt dansen op onze school en is 1 dansjaar geldig van september t.e.m. augustus.
 • 1 les volgen kan steeds mits betaling van de les in cash voordat de les begint bij de 1ste les van elke cursus van starters of beginners, zie onze gratis proeflessen.
 • Wij raden u ook aan het kledingsvoorschrift alsook dansschoenen te respecteren op onze dansschool.
 • Het is niet toegelaten eigen dranken of eetwaren in het gebouw mee te brengen. Verder geldt er een volledig rookverbod in het gebouw.
 • Cursussen hebben een beperkt aantal leden. We verlenen de voorrang volgens datum van betaling.
 • Met de intrede van de GDPR regels en wet op de privacy willen wij u melden dat er foto’s en of filmmateriaal van op onze lessen voor publicatiedoeleinden worden gebruikt, hetzij op onze facebookpagina, artikels in de krant, opendeuravonden of andere media, indien u niet wenst op een foto / filmpje wenst te staan, gelieve dit vooraf schriftelijk te melden alsook wordt dit vooraf medegedeeld op onze lessen en gelieve dan ook hier niet aan deel te nemen als u dat niet wenst op een foto of film te staan, vooraf zal u dan ook een document ontvangen waarbij u dit schriftelijk kunt aanduiden als u op foto’s of film wenst te staan of niet.

CONTACT

Alexandra Dance School – Vzw Adanceschool – Staalijzer – Adegem

Tel: +32 (0) 50/710.666 (woensdag tem zondag tussen 12-17u).

Email: alexandravl@me.com

Openbaar vervoer: kom met de Belbus
Er is een belbuslijn nummer 81 met halte Canadees museum te Adegem, 3uur vooraf te boeken, en de lijn rijdt van Aalter station tot vlak aan het museum. Boeking en reservering op +32(0) 9 / 211.91.91

Kom je met de fiets?
Wij zijn gelegen op het knooppunt 24.
Er is ook een elektrisch oplaadpunt voorzien en fietsstalling.

%d bloggers liken dit: