Adanceschool, Staalijzer Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

Adanceschool: stijldans

Stijldans voor 7jaar tot volwassene, van starter tot professional

Over onze school

Adanceschool is ontstaan door Alexandra voor de liefde voor stijldans, meer dan 8jaar deed Alexandra opleidingen in UK, met passie leren we jullie graag van heel jong tot oud stap voor stap alle dansen aan.

NEEM HIER JE PROEFLES

GettyImages-139374071-59c2ccde9abed50011e5cf1e

STARTERS EN BEGINNERS

Voor iedereen die wil leren stijldansen en geen of weinig ervaring heeft.

dance sports couple red dress black suit tail

HALF GEVORDERD EN GEVORDERD

Voor iedereen die meer wenst dan enkel basis, meer figuren, meer afwerking, meer techniek, stappen richting wedstrijd,…..we maken het op jouw wensen.

jeugd-ballroom-en-latin JEUGD STIJLDANS

Zitten je kids ook vol ritme en dansen ze graag samen met iemand ? Maak je graag nieuwe vrienden? Kom dan kijken bij onze stijldansles voor jeugd.

Dans getuigenissen:

Dit is wat onze dansers zeggen

pexels-photo-3775545 Ik dacht dat ik 2 linkervoeten had en had schrik dat ik de passen niet ging kunnen, maar na de eerste les ging ik met een blij gevoel terug naar huis. Ik kon het wel met dank aan de goede uitleg van de juf !
Ellen en Ben
9f2b3252-3148-453b-a1eb-193910abbdb4 Ik danste reeds jaren met mijn man, reeds meer dan 10jaar, ik dacht dat ik kon dansen, maar hier leer ik nu dansen. Bij de lessen leerde ik opnieuw de juiste technieken aan, wie had gedacht dat ik ooit ging meedoen aan wedstrijden, en nu 3jaar later dansen we in wedstrijden mee en halen we vele finales ! Supertof onze dans-evolutie !!
Gwenolé Van Oost en Marleen Dierickx

72627771_2462262490529618_8941641535359811584_o_edited_edited.jpg Ik startte als kind met vele vormen van dans…ballet, jazz, modern….maar toen ik met Latin en Ballroom begon werd ik er echt door gebeten, het werd echt een passie, zo leuk zelf dat ik nu samen met mijn danspartner (die ik leerde kennen op de dansles) in binnen en buitenland dans, vorig jaar werden we Benelux kampioen en mijn danspartner behaalde finales in Blackpool, elke les, elke week leer ik bij, dansen is nu mijn leven !

Claeys – Yme Minnaert

Jouw team

Wij staan voor jouw klaar om je mee te nemen in de prachtige wereld van het stijldansen, we loodsen je met gemak van starter tot gevorderde, we laten je thuisvoelen in ons team.

Alexandra Van Landschoot

Oprichtster-lerares

Gwenolé Van Oost

Assistent-leraar

Marleen Dierickx

Assistent

Latest News

Contacteer ons

Kan ik je ergens mee verder helpen ?

De contactformulier wordt hier getoond. Voor het activeren moet je de parameter ”shortcode contactformulier” instellen van het Aanpassing menu.

%d bloggers liken dit: