VEELGESTELDE VRAGEN / FAQ’S

Waar is de dansschool gelegen?
De dansschool is gelegen tussen Gent en Brugge in het Canadamuseum te Adegem, Heulendonk,Staalijzer, volg de pijltjes Canadamuseum.

Wat draag ik het best om te dansen?
Voor het stijldansen, draag je makkelijke kledij, waarbij je je goed voelt.
GEEN jeans omdat dit beweging tegenhoudt. Hou rekening met inspanning te verrichten, dus kleed je niet te warm. Beschik je of danskledij, dan draag je dat, voor de jeugd stijldansers is er dansoutfit voorzien, heren en jongens in zwarte klassieke broek. Wil je ook graag over danskledij beschikken, dat is geen probleem, vraag gerust een paar leuke adressen voor kledij.

Wat soort schoen draag ik het best?
Draag lederen schoenen (plooibare zool) zodat je voet vrij kan bewegen.
Dus GEEN sportschoenen of schoenen met een rubberen zool, aangezien je hiermee niet makkelijk kunt bewegen over de dansvloer en je voeten doet hinderen in het draaien. Een dansschoen is natuurlijk het beste om over parket te dansen … vraag contactgegevens.

Heb ik een danspartner nodig?
Ja, voor het stijldansen doe je het best met 2 personen bij volwassenen cursussen maar je kan en mag ook alle lessen apart volgen zonder partner op al onze danslessen, dus alleen de lessen volgen is mogelijk.

Vanaf welke leeftijd kan ik leren Stijldansen?
Vanaf 6 jaar. (Eerste leerjaar).

oefenen?
Elke zaterdagavond voor stijldansen voor iedereen van 20.15u – 23.30u doorgeen het hele jaar, gratis inkom! Bij DJ Gilbert.
Elke woensdag en zondagnamiddag vrije dansnamiddag voor iedereen toegankelijk
(stijldans, seniorendans,…)

Ledenstijldansavonden kunt u vinden onder data lessen en activiteiten op onze website.

Dansvoorwaarden
De inschrijving gebeurt op naam. Vanaf er een voorschot of het volledige bedrag betaald wordt voor het inschrijven van een les hetzij contante betaling of via overschrijven op de dansschool bent u ingeschreven. In geval van annulatie, ziekte, ongeval of afwezigheid wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Niemand anders kan u ingeschreven dansles vervangen dan de ingeschreven persoon. Indien private lessen worden geannuleerd in minder dan 2 weken ervoor worden deze niet terugbetaald nog ingehaald. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen die door eigen persoon veroorzaakt zijn, wij raden u aan het kledingsvoorschrift alsook het gebruik van dansschoenen te respecteren in onze school. Tijdens onze lessen kunnen er foto s alsook filmpjes worden gemaakt voor publicatie doeleinden, indien u niet graag op foto of filmpjes staat gelieve ons hiervan vooraf persoonlijk te verwittigen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: