FAQ

Waar is de dansschool gelegen?
De dansschool is gelegen tussen Gent en Brugge in het Canadamuseum te Adegem, Staalijzer, volg de pijltjes Canadamuseum.

Wat draag ik het best om te dansen?
Voor het stijldansen, draag je makkelijke kledij, waarbij je je goed voelt.
GEEN jeans omdat dit beweging tegenhoudt. Hou rekening met inspanning te verrichten, dus kleed je niet te warm. Beschik je of danskledij, dan draag je dat, voor de jeugd die stijldansers is er dansoutfit voorzien, heren en jongens in zwarte klassieke broek. Wil je ook graag over danskledij beschikken, dat is geen probleem, vraag gerust een paar leuke adressen voor kledij.

Wat soort schoen draag ik het best?
Draag lederen schoenen (plooibare zool) zodat je voet vrij kan bewegen of een dansschoen.
Dus GEEN sportschoenen of schoenen met een rubberen zool, aangezien je hiermee niet makkelijk kunt bewegen over de dansvloer en je voeten doet hinderen in het draaien.

Heb ik een danspartner nodig?
Ja, voor het stijldansen doe je met 2 personen bij volwassenen maar je kan en mag ook alle lessen apart volgen zonder partner op al onze danslessen bij B1 en B2 alsook bij jeugd stijldans op zaterdagochtend 10-12u (7 tot 21jaar).

Vanaf welke leeftijd kan ik leren Stijldansen?
Vanaf 7 jaar.

Wanneer oefenen klik hieronder:
WANNEER OEFENEN?

Dansvoorwaarden
De inschrijving gebeurt op naam. Vanaf er een voorschot of het volledige bedrag betaald wordt voor het inschrijven van een les hetzij contante betaling of via overschrijven op de dansschool bent u ingeschreven. In geval van annulatie, ziekte, ongeval of afwezigheid wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Niemand anders kan u ingeschreven dansles vervangen dan de ingeschreven persoon. Indien private lessen worden geannuleerd in minder dan 2 weken ervoor worden deze niet terugbetaald nog ingehaald. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen die door eigen persoon veroorzaakt zijn, wij raden u aan het kledingsvoorschrift alsook het gebruik van dansschoenen te respecteren in onze school. Tijdens onze lessen kunnen er foto s alsook filmpjes worden gemaakt voor publicatie doeleinden, indien u niet graag op foto of filmpjes staat gelieve ons hiervan vooraf persoonlijk te verwittigen. Eigen dranken meebrengen is niet toegestaan. Er is ook een volledig rookverbod in het gebouw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: