Adanceschool, Staalijzer 13a Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

Algemene voorwaarden – reglement op de school:

Created with Sketch.


Danslessen worden gegeven te Adegem in de locatie van het Canadamuseum op parketvloer.

Er is een algemeen rookverbod binnen in het gebouw.

Eigen dranken en eten meebrengen is niet toegestaan, ook niet op de private parking.

Bij private lessen zijn toeschouwers of ouders niet toegelaten.

Bent u zelf leraar of een leraar in opleiding in een andere dansschool dan kunt u geen groepslessen volgen, enkel private les.

Filmen op de lessen is enkel toegestaan mits de schriftelijke toelating van de dansleraar.

Mist u een les, geen nood, op de volgende les wordt dit nodig herhaald van de vorige les, inhalen kan steeds van gemiste les op de school, spreek hiervoor af met de leraar.

Lidmaatschap is jaarlijks en verplicht, hierbij bent u verzekerd op bij Adanceschool op onze danslessen, let wel, u moet beschikken over dansschoenen met chroomlederen zool, komt u dansen op schoenen met een lederen zool op parket kunt u uitglijden en kan de verzekering hier niet in tussenkomen, u bent dus verantwoordelijk om gepast schoeisel aan te schaffen om te dansen op parket.

Indien u vroegtijdig lessen beëindigt wegens (gelijk welke reden) ongeval, ziekte, echtscheiding… wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort.

Een gratis proefles meevolgen kan op de starterslessen B1, op voorwaarde dat er nog plaats open is op de les, en mits vooraf te laten weten dat u een proefles wenst te volgen.

1 betalende les volgen kan steeds op de eerste les van alle andere reeksen B2-B3-HG-G mits vooraf te laten weten dat u die les wenst te volgen.

Een cursus kunt u niet volgen per les te betalen, de inschrijving is steeds voor alle lessen, enkel voor balletlessen kunt u ook over een 10-beurtenkaart beschikken.

Inschrijving van de cursus staat op naam van de ingeschreven persoon, iemand anders kan uw plaats niet innemen op de ingeschreven cursus.

Wij raden aan elke les met gepaste dansschoenen of danskledij op de les te komen en reiken u daarbij de nodige addressen aan waar u deze kunt kopen of voorzien.

Achterklap of geroddel horen niet thuis in onze dansschool. We beschikken over een zero-pestgedrag, mocht dit overtreden worden zal u hierop worden aangesproken om de school te verlaten.

Beschikt u over een eigen zaak en wenst u reclame te maken bij onze dansstudenten en leerlingen op onze school om uw eigen zaak hiermee in de kijker te zetten dan kan dit enkel in samenspraak met de eigenaar, wij beschikken over meerdere sponsormogelijkheden om uw logo of zaak op een kwalitatieve manier aan onze goede naam te koppelen van de school.

Het is verboden flyers of promomaterialen over andere locaties (over gelijk welk onderwerp) mee te brengen op onze school, u zal hierover worden aangesproken, dit geldt ook voor andere promomaterialen van andere dansscholen, danszakken – leggings, publiciteit in onze school is enkel met promomateriaal van onze dansschool.

Dansers die onze school op een toffe en manier in de kijker zetten zullen hiervoor ook de nodige erkenning ontvangen of beloningen ontvangen voor hun inzet.

Op de dansles voor kinderen moeten haren worden opgebonden in een vlecht, pony of bun.
Dansuniform meisjes: zwarte legging – zwart dansrokje – zwarte danstop
Dansuniform jongens: zwarte broek – zwarte dansshirt

Van zodra u betaald heeft bent u ingeschreven in een cursus, inschrijven maar niet betalen = niet deelnemen. Wij geven voorrang aan volgorde van betaling.

Let op, wij hebben slechts plaat voor een zeker aantal koppels op een cursus, vol = vol, wij geven voorrang volgens inschrijvingsdatum en betaling.

Bij elke dansles is het nuttigen van 1 consumptie een vereiste per les, eigen water/drank is niet toegelaten.

Covid: indien u zich niet goed voelt, ziekjes, kom dan niet naar de dansles, blijf dan thuis of maak een afspraak bij de dokter, gelieve dit ook vooraf te melden aan de school.


%d bloggers liken dit: