Adanceschool, Staalijzer 13a Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

Algemene voorwaarden – reglement op de school:

Created with Sketch.


Algemeen:


Lidmaatschap is jaarlijks en verplicht, hierbij bent u verzekerd bij Adanceschool op onze danslessen.

Er is een algemeen rookverbod binnen in het gebouw.

Eigen dranken en eten meebrengen is niet toegestaan, ook niet op de private parking. Er is verplicht minimum 1 consumptie te nuttigen bij het nemen van een dansles

De school of gebouw is niet verantwoordelijk voor diefstal of verloren voorwerpen.

Danskledij voorschrift:

Verplicht om te komen dansen met dansschoenen met chroomlederen zool. U bent verantwoordelijk om dansschoenen aan te schaffen om te kunnen dansen op parket. Volgt u een proefles en beschikt u nog niet over dansschoenen kan je uitzonderlijk dansen op je kousen.

Op de dansles voor kinderen moeten haren worden opgebonden in een vlecht, pony of bun.
Dansoutfit meisjes: dansrokje – danstop – dansschoenen
Dansoutfit jongens: zwarte dansbroek – zwarte t-shirt – dansschoenen

Vanaf niveau Brons is het verplicht om in danskledij te komen, dames met danstop en rok, heren zwarte dansbroek en shirt of hemd.

Proeflessen/lessen/gemiste lessen/stopzetten van lessen:

Mist u een les, geen nood, op de volgende les wordt de vorige les grondig herhaald. Inhalen van gemiste les kan steeds op de school binnen het termijn van de maand van diezelfde cursus, spreek hiervoor af met de leraar.

Indien u lessen beëindigt wegens gelijk welke reden worden de inschrijvingsgelden niet teruggestort.

Een proefles (gratis of betalend) kan slechts bij aanvang van de 1ste les van elke lessenreeks.
Een proefles (gratis) volgen kan enkel voor starters op de eerste les van starterslessen B1 of jeugd starters, op voorwaarde dat er nog plaats vrij is op de les. Hiervoor is het belangrijk het vooraf te laten weten dat u een proefles wenst te volgen. Neem hiervoor contact met ons op.
Een proefles (betalend) volgen kan in de reeksen B2- B3- HG – G op een 1ste les mits de cursus niet volzet is.

Een cursus volgen kunt u niet per les te betalen voor nieuwe leden, de inschrijving is steeds voor alle lessen per maand of per jaar. Er is een 10-beurtenkaart voor leden die reeds deze cursus in het vorige jaar hebben gevolgd en graag nog wensen een les van de vorige reeks te herhalen, een 10-beurtenkaart is geldig bij B1-B2-B3 en zolang de cursus niet volzet is. 10-Beurtenkaart is geldig van sept-mei en dien je op te gebruiken binnen het dansjaar (1dansjaar).

Inschrijving van de cursus staat op naam van de ingeschreven persoon, iemand anders kan uw plaats niet innemen op de ingeschreven cursus.

Van zodra u betaald heeft bent u ingeschreven in een cursus, inschrijven maar niet betalen = niet deelnemen. Wij geven voorrang aan volgorde van betaling, wij bieden plaats voor een aantal koppels op een cursus.

Bij private lessen zijn toeschouwers of ouders niet toegelaten en worden er geen foto’s of filmpjes gemaakt.

Loyaliteit naar de school en dansfamilie:

Achterklap of geroddel horen niet thuis in onze dansschool. We beschikken over een zero-pestgedrag, mocht dit overtreden worden zal u hierop worden aangesproken om onze school te verlaten.

Beschikt u over een eigen zaak en wenst u gebruik te maken van onze doelgroep om reclame te maken bij onze dansstudenten en leerlingen op onze school om uw eigen zaak hiermee in de kijker te zetten en klanten te lokken, dan kan dit enkel in samenspraak met de dansschool, wij beschikken over meerdere sponsormogelijkheden om uw logo of zaak op een kwalitatieve manier aan onze goede naam te koppelen van onze school.

Het is verboden flyers of promomaterialen of verkoop van producten over andere locaties (over gelijk welk onderwerp) mee te brengen op onze school, u zal hierover worden aangesproken, dit geldt ook voor andere promomaterialen van andere dansscholen, danszakken – leggings, publiciteit in onze school is enkel met promomateriaal van onze dansschool en niet van een andere dansschool of locaties.

Indien u zich niet goed voelt komt u beter niet naar de dansles, blijf dan thuis of maak een afspraak bij de dokter, gelieve dit ook vooraf te melden aan de school van uw afwezigheid.

Bijkomend regels voor wedstrijddansers of leraars die komen les volgen:

Van zodra u private lessen neemt om een showdans of met oog op wedstrijden te dansen kan dit enkel als u ook voor onder onze schoolnaam van Adanceschool deelneemt met vermelding van de leraar.

Wordt u gesponsord met kledij van onze sponsor en/ of schoenen gelden ook de bijkomende regels die dit met zich meebrengt.

Elke wedstrijddanser is verplicht in elke social media die hij of zij gebruikt de schoolnaam alsook de leraar waarmee hij traint te vermelden als loyaliteit naar onze kennis en expertise.

Wedstrijddansers die willen inschrijven of deelnemen aan gelijk welk optreden of wedstrijd dienen steeds goedkeuring te vragen aan onze dansschool. Bij elk optreden / show of activiteit dient er een duidelijke vermelding te staan van de dansschool en leraar op alle publiciteit of social media die hiervoor gebruikt wordt.

Als u optreed voor show, wedstrijd dient u steeds de wedstrijdjas, dansschoenzak en sporttas aan te hebben en te gebruiken van onze school.

Bent u een wedstrijddanser en geeft u zelf les op een andere school maar niet op onze school, dan wordt u aanzien als leraar buitenaf.

U heeft als leraar (met of zonder diploma of in opleiding) geen toegang op het volgen van groepslessen, masterclasses of workshops. Wel kunt u private lessen nemen op voorwaarde dat u onze school en onze leraars steeds vermeld op al uw kanalen.


U kan ten allen tijde u de toegang tot lessen, workshops en verdere samenwerking ivm sponsoring worden stopgezet zonder enige terugbetaling van reeds betaalde lessen in onze school indien u geen publiciteit maakt over waar u getraind wordt en door welke leraar.


%d bloggers like this: