Adanceschool, Staalijzer Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

TEAM

Alexandra begon haar eerste stijldanspassen vanaf haar 5jaar. Ze begon haar professionele stijldans in UK in 2006. Haar passie voor stijldans die ze in UK heeft gehad onder de IDTA geeft ze graag door naar haar leerlingen, ze verzorgt alle lessen voor stijldans samen met haar team op de school en ondersteunt de wedstrijddansers in binnen en buitenland.

Gwenolé en Marleen begonnen hun eerste stijldanspassen in 2005, een jaartje later dansten ze samen op de dansvloer. In 2015 vonden ze de weg naar Adanceschool en voegden ze zich bij ons Ballroom formatieteam. Vanaf 2016 begon Gwenolé met zijn professionele opleiding bij Alexandra van Adanceschool onder de IDTA, en behaalde er zijn dansdiploma’s van pre-associate als assistent-leraar. Vanaf 2019 tot op heden dansen ze wedstrijden bij amateurs in binnen -en buitenland en volgen regelmatig workshops en trainingen. Beiden assisteren ze bij onze dansers op zondag.

Liesbeth Arnouts zette als 6-jarige haar eerste danspasjes in Aalter. Momenteel doctoreert zij als burgerlijk ingenieur-architect in Brussel. Tijdens haar balletopleiding kreeg zij les van Veerle De Craene, Annelies Slock. Liebeth nam deel aan verschillende workshops van o.a. Hiroshi Wakamatsu, Glen Lambrecht, Wim Vanlessen en Alessandra Spada. Terwijl zij zich verder blijft bekwamen in de ballettechniek wilt zij haar liefde voor ballet delen met onze leerlingen. Liesbeth legt de nadruk op zowel techniek als lenigheid en uitstraling bij alle balletlessen.

Marcel en Marleen dansen reeds 7jaar samen. ….. Ze staan voor jullie klaar als je als stijldanser zondagnamiddag wil komen dansen.

Gilbert Van Landschoot is de vader van Alexandra.

Hij heeft 15jaar stijldans gedanst met zijn vrouw Erna, mama van Alexandra, en verzorgt met passie voor de stijldansmuziek voor alle stijldansers op de dansschool op de zaterdagavond training. Reserveer tijdig een plaatsje !

Wil jij ook deel uitmaken van ons dansteam, stuur ons gerust je cv door naar alexandravl@me.com dan houden we je op de hoogte !

%d bloggers liken dit: