Adanceschool, Staalijzer 13a Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

TEAM

Created with Sketch.

Alexandra begon haar eerste stijldanspassen vanaf haar 5jaar. Ze begon haar professionele stijldans in UK in 2006. Haar passie voor stijldans die ze in UK heeft gehad onder de IDTA geeft ze graag door naar haar leerlingen, ze verzorgt alle lessen voor stijldans samen met haar team op de school en ondersteunt de wedstrijddansers in binnen en buitenland.

Gwenolé en Marleen begonnen hun eerste stijldanspassen in 2005, een jaartje later dansten ze samen op de dansvloer. In 2015 vonden ze de weg naar Adanceschool en voegden ze zich bij ons Ballroom formatieteam. Vanaf 2016 begon Gwenolé met zijn professionele opleiding bij Alexandra van Adanceschool onder de IDTA, en behaalde er zijn dansdiploma’s van pre-associate en associate leraar. Vanaf 2019 tot op heden dansen ze wedstrijden bij amateurs in binnen -en buitenland en volgen regelmatig workshops en trainingen. Beiden assisteren ze bij onze dansers op zondag en volgen tot op heden verdere professionele lessen.

Liesbeth Arnouts zette als 6-jarige haar eerste danspasjes in Aalter. Momenteel doctoreert zij als burgerlijk ingenieur-architect in Brussel. Tijdens haar balletopleiding kreeg zij les van Veerle De Craene, Annelies Slock. Liebeth nam deel aan verschillende workshops van o.a. Hiroshi Wakamatsu, Glen Lambrecht, Wim Vanlessen en Alessandra Spada. Terwijl zij zich verder blijft bekwamen in de ballettechniek wilt zij haar liefde voor ballet delen met onze leerlingen. Liesbeth legt de nadruk op zowel techniek als lenigheid en uitstraling bij alle balletlessen. Liesbeth legt na haar doctoraat haar professionele balletexamens af onder de IDTA in 2021.

Marcel en Marleen dansen reeds 7jaar samen. ….. Ze staan voor jullie klaar met muziek en training als je als stijldanser zondagnamiddag en donderdagnamiddag als je gezellig wil komen stijldansen.

%d bloggers liken dit: