Adanceschool, Staalijzer 13a Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

Eindelijk op school, geladen gelijk een cowboy

Created with Sketch.

Eindelijk op school, geladen gelijk een cowboy

Sinds midden oktober had ik de kids niet teruggezien op de dansschool tenzij via zoom. De danslessen voor de -12jarigen konden eindelijk herstarten sinds 2weken, en ‘eindelijk’ had ik vorige zaterdag de tijd om medailles te geven aan deze 2 meisjes Eloise en Sophia die zo flink doorheen de lockdown via online wedstrijden hadden meegedanst, telkens behaalden ze finaleplaatsen, heel trots dat we ondanks de corona hen toch in onze ‘danskeuken’ konden blijven ondersteunen, nu kunnen de kids tot 12jaar terugkomen en zie ik iedereen sporadisch terug op onze heerlijke ‘zwevende parketvloer’! Zalig !

Eloise en Sophia staan op de foto geladen met medailles: ‘Net gelijk een cowboy met zijn wapens’ aan met hun medailles ! Wat ben ik dankbaar dat we toch doorheen de Corona een paar blije gezichten kunnen maken op de dansschool ondanks we niets kunnen organiseren of samenkomen !

Laten we hopen dat we binnenkort echt iedereen kunnen doen dansen en een grote reünie doen, want les op zoom is maar les op zoom hé en er gaat niets boven een échte dansles op echte parketvloer want dat is zoveel beter !

Tot hopelijk binnenkort iedereen op de school !

Alexandra

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en binnen
Eloise en Sophia met hun medailles van de online wedstrijden doorheen 2de lockdown
%d bloggers liken dit: