Adanceschool, Staalijzer 13a Adegem
+32472815795
alexandravl@me.com

Sfeerbeelden van danskamp Italië

Created with Sketch.

Sfeerbeelden van danskamp Italië

Een fantastische week in Italië 🇮🇹, voor ons 10-jarig samenzijn met mijn man en na ons eigen ballroom gala op de school werden we uitgenodigd door Pino Magnelli en Franscesca Francesca Pietramale die een prachtige danskamp met gala en wedstrijd organiseerden in Cosenza Italië. 4 dagen lang trainingen met een subliem Ballroom Gala Event met Show waarbij ik een slowfox show mocht meedoen met de fantastische danser Luciano Donato. Dank aan Federica Stavale voor mijn haar en make up te doen en Adanceschool in de kijker te zetten.
Warme mensen met het hart op de juiste plaats. We hebben er alvast van genoten om erbij aanwezig te zijn in jullie Italiaanse dansfamilie. We hadden heel wat koffers mee vanuit België met mijn goede vriendin Olivia Zhang die er een fashion show deed met haar ballroom kledij!
Met dank aan Pino Magnelli en Franscesca Pietramale, Luciano Donato en Adele Diodati (danspartner Luciano), de fantastische leraars, vrienden en dansfamilie Daniela Crescenzio, Alessandro Ilarioni, Aurora Sbardella, Alessandro Firmo, Alessandro Garofolo, Luciano Iera en Rosaria Segreti, Simone di Pasquale (sterren op de dansvloer Italië)….en een fantastische dame Christine Schneider Downs , natuurlijk ook alle fantastische dansers die we mochten ontmoeten op het kamp !

Een paar impressies van deze mooie dagen en leuke herinneringen!!

Met veel dansliefde voor ballroom dancing
Alexandra van Landschoot, Pt Luke en Lucas

%d bloggers like this: